Un moment...

Vânzători populari

Newsletter


Livrări și retur

Livrare

Putem livra către aproape orice adresă din lume. Rețineți că există restricții asupra anumitor produse, iar unele produse nu pot fi expediate către destinații internaționale.

Când efectuați o comandă, vom estima datele de livrare și livrare pentru dvs. în funcție de disponibilitatea articolelor dvs. și de opțiunile de expediere pe care le alegeți. În funcție de furnizorul de transport pe care îl alegeți, estimările datei de expediere pot apărea pe pagina ofertelor de expediere.

Vă rugăm să rețineți că tarifele de transport pentru multe articole pe care le comercializăm sunt bazate pe greutate. Greutatea oricărui astfel de articol poate fi găsită pe pagina sa de detalii. Pentru a reflecta politicile companiilor de transport maritim pe care le folosim, toate greutățile vor fi rotunjite până la urmtorul kg întreg.


Politica de retur

Puteți returna cele mai multe articole noi, care nu sunt deschise în termen de 30 de zile de la livrare, pentru o rambursare completă. De asemenea, vom plăti costurile de transport retur dacă returul este rezultatul erorii noastre (ați primit un articol incorect sau defect, etc.).

Ar trebui să vă așteptați să primiți rambursarea în termen de patru săptămâni de la acordarea pachetului expeditorului de retur, cu toate acestea, în multe cazuri veți primi o rambursare mai rapid. Această perioadă de timp include timpul de tranzit pentru ca noi să primim returul de la expeditor (5 până la 10 zile lucrătoare), timpul necesar pentru procesarea returului dvs. odată ce îl primim (3 până la 5 zile lucrătoare) și timpul necesar băncii dvs. pentru a procesa cererea noastră de rambursare (între 5 și 10 zile lucrătoare), în cazul plătilor cu cardul.

Dacă trebuie să returnați un articol, conectați-vă la contul dvs., vizualizați comanda folosind linkul „Comenzi completate” din meniul Contul meu și faceți clic pe butonul Returnare articol. Vă vom anunța prin e-mail cu privire la rambursarea dvs. după ce vom primi și prelucra articolul returnat.